Meteen naar de inhoud

expositie 18-19 februari kerkje van Persingen

Za/zo 18 en 19 februari a.s. 11-17 uur exposeer ik samen met Caroline van den Bogaert, Carien Koldeweij en Marty Wijffelaars in het kerkje van Persingen, Persingensestraat 7, 6575 JA in Persingen.

Caroline van den Bogaert

Caroline van den Bogaert maakt sieraden en gedenk-objecten met stenen die zij veelal vind in haar eigen omgeving. Zij exposeert, geeft les en verkoopt haar werk vanuit haar atelier.

‘Om aan (edel)stenen te komen hoef je geen bergen te verzetten op zoek naar het juiste gesteente. Ik laat de natuur zijn werk doen en wacht ze geduldig op aan de oevers van de Rijn. Door de stenen die ik opraap te slijpen leg ik de verborgen schoonheid bloot. In mijn handen worden ze een sieraad en vervolgen hun reis’.

www.sentimentsieraad.nl

Carien Koldeweij

‘Ode aan de onzekerheid’

Carien Koldeweij onderzoekt de mogelijkheden om zich uit te drukken in keramiek, porselein lijkt een medium waarin zij haar fascinatie voor transparantie, structuren in de natuur en verborgen verhalen kwijt kan.

‘In deze expositie is de zoektocht tussen ambacht en kunst te zien, waarin de grenzen van het materiaal worden opgezocht, er onverwachte dingen gebeuren en waarin er altijd meer te leren valt’.

www.cskeramiek.nl

Andro de Jong

Andro de Jong schildert, tekent, maakt collages, objecten en mixed media art. Hij gebruikt daarbij een sterke beeldtaal.

‘Ik werk doorgaans aan meerdere werken tegelijk, waardoor een oneindig verhaal ontstaat. Dit verhaal is echter van ondergeschikt belang. Mijn leefomgeving inspireert me en roept vragen op. Door het vervaardigen van kunst maak ik contact met mijn essentie, het emotioneert en verrijkt me, ik groei’.

www.androdejong.nl

Marty Wijffelaars

Marty Wijffelaars maakt geometrische tekeningen, papiersculpturen en mixed media art.

‘In mijn geometrische werk is duidelijk te zien dat ik een grafische achtergrond heb. Mijn voorliefde voor natuurlijke materialen en vormen laat ik zien in mijn mixed-media art. Als creator ben ik gefascineerd door de imperfectie en vergankelijkheid van mens, natuur en materialen, mijn inspiratie haal ik uit het wonder van ons universum, vrouwelijkheid en de natuur’.

Instagram: marty_wijffelaars

Je bent van harte welkom !


Meer informatie:
www.androdejong.nl
www.cskeramiek.nl
www.streeksieraden.nl

instagram: marty_wijffelaars
www.kerkjevanpersingen.nl