Meteen naar de inhoud

cursussen en workshops


In mijn atelier aan de Vrouwe Udasingel 196 in Lent geef ik creatieve workshops zoals tekenen en het maken van collages.  Als bloemist geef ik ook cursussen en workshops met bloemen en natuurlijke materialen.

Actueel:

Vanaf eind maart t/m eind mei 2024 plan ik een aantal cursussen ‘collage maken’ in, zie informatie hieronder. De cursussen geef ik ’s avonds 19.30-21.30 uur, kan ook overdag, aantal deelnemers minimaal 3, max 5.


CURSUS COLLAGES MAKEN, twee lessen.

We gaan aan de slag met stukken restpapier, denk aan bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal en stukken uit tijdschriften. Het is niet de bedoeling dat we realistische foto’s uit tijdschriften gaan knippen, wél kun je abstracte delen van tijdschrift foto’s gebruiken natuurlijk.
Tijdens de eerste les gaan we kijken naar sfeer, compositie, lijnen etc. We bespreken voorkeuren en mogelijkheden. 
Tijdens de tweede les kom je met een idee of plan dat je in de vorm van collagetechniek gaat uitwerken. Ik begeleid je daarbij, ik ga er vanuit dat je met een mooi resultaat naar huis gaat.

In de cursus leer je kijken en raak je hopelijk geïnspireerd om er thuis mee verder te gaan.
Ikzelf heb veel papier dat je kunt gebruiken, heb je zelf materiaal dat je interessant vindt of wilt gebruiken breng dat dan mee.
Materialen, lijm, papier, tekenmaterialen zijn bij de prijs inbegrepen, ook gebruik van gereedschap, messen, scharen, snijplaten.

Kosten voor de twee lessen zijn 42,50 euro, inclusief materiaal, koffie/thee. Max. aantal deelnemers 5.
In overleg plan ik een vervolgcursus.
Je kunt je aanmelden via het contactformulier op mijn website.
http://androdejong.nl
 
 

Wilt u een workshop op maat, neem dan contact met mij op. Ook mogelijk op locatie.

Voor aanmelding en informatie neem contact met me op via het contactformulier.